Ved de fleste arrangementer, bruges der bordopdækning i en eller anden form. Det er oftest bordene, der bringer folk sammen. Om det er via en buffet, et snackbord eller et spisebord. Det er en essentiel del af alle arrangementer.

 

Det er også oftest ved bordene, at man sætter festens tema. Der er nemlig mange ting, man kan gøre, når man dækker et bord. Der er adskillige elementer, man kan vælge at tage i brug.

Den perfekte bordopdækning

Der er rigtig mange forskellige elementer i en god borddækning. Der er de essentielle ting som service. Det indebærer bestik, tallerkener og glas. Allerede her kan man gå mange forskellige veje. Man kan nemlig med service vælge forskellige stile og farver, så det passer til festens tema.

 

Når servicet er på plads, kan du gå skridtet videre. Det kan være en god idé at have en stil, du går efter. Måske nogle farvekoder, så det bliver stilet at se på. På den måde ved du, at elementerne altid passer sammen, og der er en gennemgående rød tråd.

 

Det næste, du skal overveje ved din borddækning, er ting som duge og bordpynt. Man kan få utroligt mange forskellige former for duge og bordpynt. Det er her, du virkelig har muligheden for at vise festens tema. Selv hvis festen ikke har et decideret tema, så vil der altid være et farvetema. Det er nemlig de farvekoder, du har besluttet dig for.

 

Andre aspekter, du kan tage med i overvejelserne om din borddækning er sugerør og servietter. Sugerør er en sjov tilføjelse til de fleste middage. De kan tilføje et twist, da man kan få dem i alle farver og former.