Teknologien udvikler sig hele tiden, og når det kommer til fjersynet, er der sket en stor udvikling på bare få år. Hvor vi før i tiden kun kunne se VHS bånd, derefter dvd og senere Blu-ray, kan vi nu se lige hvad vi vil fra vores computer, tablet eller telefon på tv’et. Årsagen dertil er et trådløst HDMI-stik. Det trådløse HDMI-stik transporterer simpelthen alle billeder og lyde fra eksempelvis din computer til dit fjernsyn. Hvor du før i tiden skulle bøvle med ledninger, kabler og osv. for at se noget på fjernsynet, kan du nu nemt og hurtigt ordne det fra computeren via bluetooth.

Få den bedste rådgivning hos eksperterne

Der er ikke noget mere frustrerende og irriterende end når teknologien ikke virker. Og du har sikkert flere gang uden held forsøgt at tilslutte din computer til tv’et via kabler, så du dermed kunne se din yndlingsfilm på en lidt større skærm.

Den proces kan du gøre meget nemmere og hurtigere med et trådløst HDMI-stik. Et af de firmaer der udbyder smarte og mobile Wireless HDMI-stik er NEETS. Kontakt NEETS og hør mere om deres produkter.

Wireless HDMI til dit firma

Arbejder du i en virksomhed, og er du træt af bøvl med ledninger og kabler, så kan et Wireless HDMI-stik være det oplagte valg for din arbejdsplads.

Du har sikkert oplevet, at skulle holde oplæg eller fremlægge noget på arbejdet. Til det hører også ofte en præsentation via en projektor eller skærm. Dog opstår der tit komplikationer med HDMI-stikket. Enten så virker stikket ikke, eller også passer det ikke helt til din computer. Alle disse komplikationer og problemer kan du slippe for med et Wireless HDMI-stik – og så er det selvfølgelig altid en bonus, at lokalet ikke flyder med diverse ledninger og kabler, da det ikke ligefrem pynter.