Enterprise Ressource Planning også kaldet ERP i daglig tale, er en måde hvorpå du kan styrke din virksomheds aktiviteter, herunder aktiviteter som økonomi, salg, lager, produktion og indkøb. Årsagen til, at mange virksomheder anvender ERP er, at det sætter de førnævnte aktiviteter i system og dermed danner overblik for alle i virksomheden.

Der er mange områder, hvor ERP er nyttig, f.eks. til at optimere interne procedure og arbejdsgange som produktion, rapportering, lager og meget andet. Det handler grundlæggende om at automatisere processerne og sætte disse i system, så der kan frigives en masse resurser til virksomhedsudvikling.

Kort sagt kan man sige, at Enterprise Ressource Planning eller ERP:

  • Sparer virksomheden tid
  • Øger produktiviteten
  • Giver større konkurrenceevne
  • Øget markedsandele
  • Forbedret bundlinje

Alt er samlet ét sted – så i stedet for at have en række enkeltstående IT-systemer, får man med ERP mulighed for bedre at integrere det hele i ét samlet system og skabe synergi på tværs af virksomhedens afdelinger.

Så hvis du er virksomhedsejer og leder efter værktøjer eller software, der kan styrke virksomheden internt og eksternt, samt optimere alle processerne er et Enterprise Ressource Planning system et must have.