Etik er elementært i markedsføring

Hvordan skal du markedsføre dig, når dit produkt er en smule atypisk og har en masse etiske elementer indblandet? Det vil vi forsøge at svare dig på i dette indlæg, da det jo faktisk gælder en hel del virksomheder. I dette tilfælde gælder det dog virksomheder, som har gjort det til deres primære arbejde at enten tømme dødsbo eller sælge møbler og andet inventar derfra. Så læs med herunder, hvis du vil have nogle gratis tips til, hvordan du kommer frem i verden og ikke mindst bliver mere synlig i dine kunder og kommende kunders øjne.

Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvor meget du ønsker at dele. Har du intet problem med at tage videoer ude foran Hr. og Fru Jensens hus, så skal du selvfølgelig bare gøre det. Du skal så samtidig være klar på, at du kan få nogle ret kontante kommentarer med på vejen, da det ganske givet ikke er alle følgere på eksempelvis Facebook, som synes det er passende at dele et billede af afdødes ejendom. Det samme gør sig egentlig gældende med private ejendele. Her kan nogle godt få et surt opstød, hvis de ser et gammelt maleri, som har hængt over deres forældre spisebord eksempelvis. I stedet kan du måske fokusere mere på, hvordan du eller I har gjort arbejdet, og hvad kunden fik ud af jeres samarbejde.

Er du ikke så meget til sociale medier og de ting, medierne tilbyder, kan du vende næsen med platforme, hvor kunderne søger efter dig. Det er eksempelvis Google eller YouTube, hvor du skal levere et svar eller ydelse på den efterspørgsel, kunderne søger efter. Tømmer du et dødsbo, skal du være klar med en hjemmeside, der leverer noget information om netop dødsbo. Det samme gør sig gældende på YouTube, hvis du ønsker at bruge dette medie.