Hvis du oplever succes og vækst af din virksomhed er det klart du ønsker at udvide. Det er så vigtigt som virksomhedsejer hele tiden at have fokus på at skabe merværdi og lave tiltag der skaber vækst i virksomheden. Succes defineres på mange måder og det er meget individuelt for forskellige virksomhedsejere, hvad de ønsker for deres virksomhed. Men noget alle virksomhedsejere har tilfælles er målsætning og ønsket om at opnå disse mål. I denne artikel kan du få råd til, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at udvide. Enten kundekredsen eller måske endda udover landets grænser.

PESTEL-modellen

Ønsker du at udvide din virksomheds størrelse og måske endda overvejer at føre din virksomhed ud over landets grænser? Så kan du med fordel benytte dig af PESTEL-modellen. Pestel modellen er et analyseværktøj, som kan bruges til at analysere de samfundsmæssige forhold, der er i det land, som din virksomhed skal udvides til. PESTEL er en forkortelse af Political factors, som på dansk betyder politiske forhold. Economic factors, som på dansk betyder økonomiske forholde. Social and cultural factors, som på dansk betyder sociale og kulturelle forhold. Technological factors, som på dansk betyder teknologiske forhold. Environmental factors, som på dansk betyder miljømæssige forhold. Og sidst, men ikke mindst, legal factors, som på dansk betyder lovmæssige forhold. Kort beskrevet kan du med PESTEL-modellen skaber et overordnet og relevant overblik, når du vil udvide din virksomhed.

SEO er vejen frem

Er du ikke helt nået dertil endnu og ønsker du bare at udvide din kundekreds, så du måske en dag kan nå til ovenstående, så skal du have mere fokus på markedsføring. Her gælder det om at brande din virksomhed, dens produkter og måske endda dig. Få hjælp til din online markedsføring med SEO København, her kan du læse mere om, hvad SEO er.