Remarketing er en smart strategi

Google Ads fylder i dag langt mere i diverse søgeresultater, end det var tilfældet for blot et par år tilbage. I dag er der både Google Shopping-annoncer, hvor der herunder også findes tekstannoncer. Hvis man søger meget specifikt efter en Eames stol og måske endda også en farve, får man som bruger en masse lignende resultater præsenteret, som man herefter kan vælge og vrage mellem. Nogle virksomheder leverer lynhurtigt, hvor andre har billigere priser end konkurrenterne. Det er altså kunderne, som har magten, hvor virksomhederne blot kan forsøge at give den bedste oplevelse, så kunderne kommer igen en anden gang.d

Men netop det med at komme igen er en ret spændende ting, som virksomhederne kan få stor glæde ud af. Når en kunde har handlet hos en virksomhed en gang og fået en god oplevelse enten med leveringen eller indpakningen blot for at tage et par eksempler, skal der ikke så stor overtalelse til, før samme kunde vælger samme virksomhed anden gang, der skal købes en Eames stol eksempelvis.
Derfor kan det være billigere at annoncere til tidligere besøgende ved at gøre brug af den strategi, som også kaldes for remarketing, eller retargeting hvis man spørger Facebook.

Det er også tidligere besøgende man målretter sine annoncer mod, når man annoncerer på eksempelvis Display-netværket. Det er de billedannoncer, som eksempelvis kan ses på TV2 eller EB. Hvis du har besøgt en webshop, som sælger en Eames stol, kan du ganske givet se selvsamme stol i grafiske annoncer på førnævnte hjemmesider. Det kan i øvrigt også være på en lang række andre hjemmesider såsom blogs eller lignende. Men det er ganske smart, da der kan være mange årsager til, at brugeren ikke har færdiggjort sit køb som eksempelvis madlavning, de ville finde gaveidéer eller noget tredje. Her bliver de mindet om produkterne på ny.