Marketing-branchen blomstrer. Det gælder både herhjemme og i udlandet. Der er særligt fokus på online markedsføring, men også offline markedsføring lever i bedste velgående. Hvis du ønsker at lande et marketing-job i udlandet, er der flere ting, du kan gøre for at komme forrest i rækken over de foretrukne ansøgere.

Lær sproget

Afhængigt af hvilket land du skal studere i, er det en god idé at lære sproget at kende. Det gør sig naturligvis ikke gældende, hvis du skal arbejde for en dansk virksomhed i udlandet – eller en international virksomhed, der primært taler engelsk for den sags skyld.

Det kan dog være en fordel, hvis du skal arbejde med kollegaer og kunder, som udelukkende taler det sprog, som der tales i det pågældende land, du skal arbejde i. Derfor bør du fokusere på at lære sproget.

Ved at lære sproget, signalerer du samtidig, at du gerne vil landet – og at du allerede nu har gjort dit forarbejde, fordi du gerne vil have det job, du har søgt om.

Vælg en dansk virksomhed

Hvis du ikke ønsker at opleve arbejdslivet i en anden kultur, men bare gerne vil på arbejdsferie, kan du med fordel søge job hos en af de mange danske virksomheder, som er beliggende i udlandet. Det kan være et godt springbræt til at vurdere, hvorvidt du kan lide at bo i landet eller ej.

Få oversat eksamensbeviset

Selvom det ikke er på alle arbejdspladser, du skal vise dit eksamensbevis, er der stor sandsynlighed for, at de vil se det, når du søger i udlandet. Det kan samtidig være med til at gøre, at du kommer foran de andre, der søger den stilling, du også søger.

Hvis det skal fremstå ægte, er det en god idé, at du ikke selv oversætter det. Du bør i stedet få lavet en juridisk oversættelse, som du kan læse mere om ved at klikke her. Det er en god idé at få det oversat, da du på den måde får bekræftet, at den information, der er på det, er ægte.