Hvis du er forælder, så ved du sikkert også, hvor hurtigt det går, når ens børn vokser. Det kan være virkelig svært at følge med, og man kan næsten synes, at de vokser fra den ene dag til den anden. Som forælder går du sikkert også op i, at du har nogle minder fra da dine børn var helt små. Der er masser af måder, du kan skabe disse minder på. I denne artikel skal det handle om, hvordan du kan gøre det på en kreativ og måske anderledes måde. Læs med, og bliv inspireret!

Gem fod- og håndaftryk

Hvis der er noget, der er nuttet på små børn, så må det være deres hænder og fødder. Det er bare så sødt, at de er så små. Det er virkelig også noget, som du bør sørge for at forevige, for deres hænder og fødder kommer aldrig til at være så små igen. Brug selvhærdende ler, hvis du skal lave aftryk med deres hænder og fødder. Det er hurtigt og let!

Mal dem selv!
Det kan være, at du tilfældigvis selv har et stort talent for at male. Hvis det er tilfældet, så er det da klart, at du bør kaste dig ud i at male dine børn selv. Hvis du skal gøre dette, så bliver det klart nemmest for dig selv, hvis du kan bruge et staffeli imens. Se staffeli her, hvis du er i tvivl om noget med det. Det kan naturligvis også være, at du ikke selv er så god til at male. Hvis det er tilfældet, så kan det være, du kender en anden, som er. Det kunne da være en virkelig fed gave at få et staffeli, hvis du f.eks. har en veninde, der er glad for at male, og så kan det jo være, du får et billede tilbage.