Annoncering i apps

Sådan markedsfører du dig i apps

Har man en digital app til smartphones og tablets, så er der mulighed for, at man kan få annoncer vist i sin applikation. Disse annoncer kommer fra Googles partnernetværk, hvor annoncører kan vise deres services eller produkter frem. Hvis man ønsker at vise annoncer i sin applikation, så skal man tilmelde sig Google Adsense.
Det er relativt lige til at blive en del af netværket – dog er der en godkendelsesproces, hvor Google kan til- eller fravælge ansøgere.

Vælg den rigtige app rådgivning

Det kan til tider være en god idé at få noget rådgivning, inden man kaster sig ud i et større projekt, som det egentlig er at annoncere i sin app. Der skal laves ”plads” til annoncerne, da de fylder en del af skærmens billede. Man bør derfor i de fleste tilfælde vælge at få noget app rådgivning af nogle kompetente folk.

Når man, som annoncør, vælger at vise display kampagner i mobile applikationer, så bør man nøje overveje hvilke apps, man vil associeres med. Det har kæmpe stor indflydelse på, hvordan brugere og kunder oplevelser ens brand og virksomhed. Det er ikke alle annoncører, der eksempelvis ønsker at vise sine annoncer i spillet ”Flappy Bird”.
Det er muligt at tilpasse sine målretningsmuligheder, så det stemmer overens med virksomhedens værdier og visioner.

Har man derimod ikke nogen mobil applikation, men det har været en del af overvejelserne for nye markedsføringstiltag, så skal det siges, at applikationer er endnu en måde at forbindelse til sine kunder på. Igennem en app kan man udnytte flere af de elementer, som smartphones har integreret såsom push-beskeder, kamera, mikrofon og meget mere.

Det kan dog være fuldstændig ligegyldigt, hvorvidt man får udviklet en applikation, hvis ens målgruppe ikke benytter sig af applikationer. Tag derfor kontakt til en virksomhed, der tilbyder app rådgivning. Så kommer du helt rigtigt fra start uden komplikationer.