Er du i tvivl, om du burde skabe mere opmærksomhed omkring din virksomhed? Så er svaret formentlig ja. Med Facebook annoncering kan du fange din målgruppe og de potentielle kunders opmærksomhed, før de når i kløerne på en af konkurrenterne. Ved at eksponere din virksomhed og brand tidligt i kunderejsen, vil du være top of mind, når brugens står og mangler det, du sælger.

Henvend dig til den enkelte bruger

Facebook er et medie, som langt de fleste benytter på daglig basis. Faktisk er der mere end 2 milliarder, der hver dag logger ind og ser, om der er nyt fra den sociale verden. Derudover er det et medie, der bugner med alverdens annoncer, som er henvendt og målrettet til den enkelte bruger. Facebook gemmer en stor mængde data, når den enkelte bruger interagerer med mediet – denne data indfanges også fra Facebooks andre medieplatforme, nemlig Instagram, Audience Network og Messenger. Ved at annoncere gennem platformen får du adgang til al den viden, Facebook har om brugerne, og det er den viden, man bruger til at skræddersy og målrette annoncer og kampagner med.

Fire annonceformater

Segmenter dine annoncer ved at tage højde for demografi, geografi, interesse, job osv. På den måde er du sikker på, at du får relevant trafik ind, som har en reel interesse i at købe din produkter. Der findes hovedsageligt fire forskellige annonceformater, som kan bruges i opsætningen.

  • Videoformatet fanger hurtigt kundernes opmærksomhed, da det både indeholder billede, lyd og bevægelse.
  • Billedannoncen består af et enkelt billede, der skaber opmærksomhed og kendskab til din virksomhed. Billedet kan også promovere et produkt, der er med til at få folk til at besøge dit website.
  • Der findes også karruselformatet, hvor op til 10 billeder eller videoer kan vises i én annonce med flere links.
  • Sidst er der en samling i én annonce, der kan bestå af et coverbilleder og dernæst video eller billeder af produkter henvendt til den enkelte.