Smartphone med ny besked

Nyhedsbreve sendt pr. mail er både en billig og effektiv form for markedsføring, og derfor gør langt de fleste virksomheder brug af denne. Det kræver dog snilde og træning at skrive gode nyhedsbreve, der skiller sig ud i blandt de mange mails, den gennemsnitlige dansker modtager hver dag. Derfor får du her tre gode råd, der kan optimere dine nyhedsbreve, så de får den bedst mulige effekt.

Et simpelt og relevant budskab

Først og fremmest er det vigtigt at holde sig til et simpelt budskab. Du har sikkert gode produkter og servicer, du gerne vil gøre opmærksom på, men en mail med for mange tilbud og informationer bliver hurtigt uoverskuelig for læseren. Derfor bør du holde dig til et enkelt budskab ad gangen. Det er dog ikke nok at have et simpelt budskab. Det skal være relevant for modtageren, så derfor kan det være en fordel at opdele dine modtagere i målgrupper – især hvis du har et bredt sortiment. På den måde øger du chancen for salg.

Tydelig call to action

Mange glemmer at have en tydelig call to action i nyhedsbrevet, og det kan desværre resultere i manglende salg, selvom modtager faktisk er interesseret. I enhver mail med tilbud, skal der være en ”køb her”-knap, så modtager hurtigt og nemt kan handle på din opfordring i modtagersituationen. Det virker måske banalt, men gør en kæmpe forskel i praksis.

En hjælpende hånd

Hvis du ikke har succes med dine nyhedsbreve, kan du med fordel bed om professionel assistance fra en tekstforfatter. Vedkommende kan med sin viden om sprog og markedsføring hjælpe med at skrive skarpe tekster, der skiller sig ud i mængden, og som er relevante for netop dine målgrupper. Når du får hjælp til at skrive nyhedsbreve, kan du optimere din digitale markedsføring uden at fjerne fokus fra virksomhedens kerneopgaver.