Brug en kridttavle til din markedsføring

Hvis du har været på en moderne café i de sidste par år, har du formentlig bemærket en tilvækst af kridttavler. De små sorte hjælpemidler bliver både brugt til at fange opmærksomheden på gaden og til at fortælle om dagens menu. Og det er ikke uden grund, at netop kridttavler er blevet in. De er nemlig både billige og meget effektive markedsføringsmidler.

Spil på dit image

Som nævnt er kridttavler især udbredte blandt smarte cafeer, som gerne frister med lækker kaffe, dyre juicer og glutenfri kager. Derfor er kridttavlerne efterhånden blevet synonyme med at være med på bølgen.

Derfor kan en god tavle være med til at give din virksomheds image et løft – uanset hvad du sælger. Især hvis din kundegruppe er yngre mennesker, er der godt salg i en indbydende tavle. Det er dog selvfølgelig vigtigt, at du rent faktisk har noget at skrive på tavlen. Men det behøver ikke være mere end en lille hilsen og en pil til din hovedindgang eller lignende. Det vigtigste er at holde tonen let og frisk, og gerne dekorere tavlen lidt. Tegn for eksempel blomster, flag, dine produkter eller lignende, så skiltet afspejler virksomhedens personlighed.

Tiltræk opmærksomhed med friske farver

Selvom vi normalt bruger klassisk hvidt kridt på en tavle, kan du sagtens slå dig løs med farver. Det virker både fængende og hjælper dig med at organisere indholdet på tavlen. Der findes i dag kridttuscher til netop det formål, og de er meget nemme at bruge. Samtidig giver de en fastere streg end almindeligt kridt og dermed et mere stringent udtryk.

Du kan også få kridttuscher i en vandfast version, så de kan bruges på tavlen udendørs. Det sikrer et skarpt skilt hele dagen, uanset hvordan vejret er. Så behøver du kun at bekymre dig om tavlen, når den skal opdateres.

Den helt store fordel ved en kridttavle kommer netop frem, når du bruger farverigt kridt. Kontrasten mellem den sorte baggrund og den farverige skrift er nemlig nem at få øje på i mængden, og den tiltrækker dine kunders øjne. Derfor bliver du nemmere at få øje på, når du bruger en kridttavle i forhold til et almindeligt lyst skilt.