Hvis du skal designe en hotellobby eller måske noget der minder om, så er der meget der skal overvejes. En hotellobby er en vigtigt de af et hotel hvor folk for et førstehåndsindtryk, et indtryk, der altså kan være med til at forme hele gæsternes holdning om hotellet.

Det kan godt være, at du ikke skal designe en hotellobby, men i denne tekst for du også bare ideer til, hvordan du designer et hvert rum på en elegant og stilfuld måde. Hvis du gerne vil vide mere så læs endelig med.

Tænk over møblernes funktion

Det første du skal overveje, er møblerne. Dette kan have stor indflydelse på rummet. Du skal tænke over, hvilken funktion rummet har, og hvilke møbler der vil passe til den. I en hotellobby er der ikke så tit at man bruger lang tid på at sidde der, derfor kan du i et rum som dette fokusere lidt mere på udseendet af stolene end på komforten. Pæne stole med god kvalitet kan oftest findes på restaurant inventar hjemmesider, hvor du sagtens kan benytte restaurantstole i din lobby.

Overvej hvordan farver påvirker rummet

Farvevalget i et rum har stor betydning for, hvordan folk har det når de går derind. Hvis du vælger at bruge blå farver i sin indretning, kan dette skabe en rolig og afslappende stemning, som kunne tænkes, var en meget god stemning at have i et hotel. Her kommer folk oftest på en ferie, så derfor vil det være smart at kunne associere hotellet med afslapning. Hvis du i stedet vælger andre farver, som for eksempel rød, får du ikke den samme stemning i rummet.

Hvis du vil bevare det klassiske og elegante look, så hold dig til få farver gerne nogle, der ligger i den samme nuancer eller står i god kontrast med hinanden.