mange besøgende

De helt store virksomheder som Apple og Samsung er gode til at lancerer deres top produkter – og når det, sker vælter forbrugere ind på hjemmesiden for at købe. I de værste tilfælde vil hjemmesiden lukke ned og brugere vil ikke kunne bestille. Vi har også ofte oplevet det her i landet, f.eks. under Black friday, hvor både Power og Elgiganten har seriøse tilbud, som hvor forbrugere kan finde billig mobilabonnement, eller billige smartphones. Det sker også når vi tjekker om vi skal betale eller have penge tilbage i skat. Derfor er det relevant med kø systemer på hjemmesider, for at kunne holde styr på rækkefølgen for hvor når den enkelte kunde kommer ind og et ander aspekt er at holde hjemmesiden kørende. Den danske IT-virksomheden Queue IT, som er der system skat benytter når årsopgørelserne bliver tilgængelige, har lanceret netop sådan et system. Det ikke kun større nationale virksomheder som skat.dk, som har brug for disse systemer. Både virksomheder som Power og Elgiganten vil have gavn af dette system. Ligeledes er systemet også yderst relevant for udlandet, når hjemmesider er udsat for et stort pres, fra de mange besøgende.

Den danske  IT-virksomheden Queue IT netop på vej til udlandet, og har fornyeligt fået en af de helt store internationale kunder i virksomhedens kundekartotek. Det er den store engelske onlineforhandler Dixon, der forhandler alt inden for elektronik og hårde hvidevare, som ved hver højtid har rigtig mange besøgende på deres website.

Større giganter er også interesseret

Både Samsung og Apple har i forbindelse med lanceringen af deres nye smartphones, er siderne også nødsaget til at lukke deres hjemmeside ned. Der er ikke noget at sige til at hjemmesider ikke kan håndtere al den trafik, for når der lanceres nye Apple produkter er der flere sider som livestreamer fra eventet, og derfor sender besøgende ind på Apple.com efter lanceringen. Niels Kristian Sodemann som er direktør i Queue IT, fortæller ”Kigger vi på vores kundespredning nu, har vi kunder i Europa såsom Rabobank og i England i form af Dixon men også Sydafrika, USA og vi skal have globaliseret relativt hurtigt, i fremtiden drømmer vi om kunder som Apple“