anybet

Fem dage på ugen er hverdage, og der kan hurtigt gå leverpostejsmadder og hamsterhjul i den. Mange skynder sig frem og tilbage fra arbejde, og der er ikke meget tid til sjov og leg.

En aktivitet, som kan sprede glæde i hverdagen er oddset. Oddset handler om at forudsige forskellige begivenheder, som sportskampe, taler eller lignende. Forudser man det rigtige, får man sine indsatte penge tilbage med en gevinst oveni.

Dette er en hurtig genvej til en sjovere hverdag for både store og små.

Sjov for både familie og venner

Alle kan være med på oddset, og der er god hjælp at hente med oddset forslag. Her fås en udførlig guide til de forskellige grene, man kan begive sig ud i, hvis man vil oddse.

Hele familien kan samles om at oddse på aftenens håndboldkamp eller på Dronningens tale nytårsaften. Kun fantasien sætter grænser, og de mange oddset forslag findes her. Der kan oddses på alle sportsgrene, film, serier og meget mere.

På siden findes ikke kun oddset forslag, men også guides til at starte en tipsklub, og råd til hvordan man ikke bruger for mange penge på sin nye hobby.

Der er ikke lang vej til et godt grin

Når dagens odds er bestemt og spillet, kan man underholde familien og vennerne på anden vis. Det kræver ikke stor forberedelse eller mange penge, men kan faktisk være ganske gratis.

Alle holder af en god vittighed, men de kan være svære at huske. Heldigvis kan vittigheder og gåder i alle afskygninger findes her.

Her er der mange børnevenlige vittigheder, som får ungerne til at klukke af grin. Der er også gåder, som selv de klogeste hoveder har svært ved at gennemskue. Sidst men ikke mindst er der jokes for voksne, som får de store smil frem.