Når man arbejder indenfor marketing, så virker det ofte som om, at man aldrig helt kan slappe af, da man ofte arbejder for andre mennesker, som man har forpligtelser overfor. Desuden er det svært at sige hvornår man er færdig med sit arbejde indenfor marketing, da der hele tiden er arbejde er følge op på. Men trods det store stykke arbejde som findes i marketingsbranchen, så bliver man nødt til at holde en pause en gang imellem, så man ikke mister fokus. En af de helt geniale remedier til at kunne opretholde et godt arbejdsmiljø i en hver marketingsvirksomhed er selvfølgelig bordfodboldbordet. Køb et bordfodboldbord til virksomheden her.  

Bordfodbold skærper konkurrencementaliteten

Inden for marketingsbranchen findes der mange forskellige arbejdsopgaver, og det afhænger også en hel del af hvilken type marketing der er tale om. Men uanset hvad så gælder det jo i bund og grund om at være nummer et, og det er et mål som skal opretholdes hver eneste dag. Det gælder derfor om at have den rigtige mentalitet og et godt konkurrencegen. Her kan bordfodboldbordet være med til at give næring til dette konkurrenceprægede miljø.

Bordfodbold er en god pause aktivitet til den lange arbejdsdag

Marketing er, sammen med mange andre, en af de brancher som for det meste nu foregår foran en computerskærm. Derfor bruger man meget af dagen siddende på en kontorstol med øjnene rettet mod en ret triviel computerskærm. Derfor er meget vigtigt at holde en pause en gang imellem, så man kan vende tilbage til arbejdet lidt efter med friskere øjne.

Bordfodbold giver faktisk også motion

Selvom bordfodbold selvfølgelig ikke giver nær så meget motion som rigtig fodbold, så er det altså ikke lige så inaktivt som at spille play station. Man bliver nødt til at reagere hurtigt og bevæge sig selv frem og tilbage i takt med den lille bold som flyver rundt inde på banen, hvilket altså er nemt kan få pulsen op.