Når man ønsker et pænt og velholdt hjem, så kan man godt blive en anelse skuffet, når man pludselig lægger mærke til alger. Man kan nemlig risikere at alger begynder at vokse på facader, taget og forskellige fliser udenfor. I starten lægger man måske ikke så meget mærke til det, men over tid kan det give en grim grøn farve. Derfor bør man begynde at benytte sig af algerens for at slippe af med denne uønskede vækst. Det er ikke kun i private hjem, man kan bruge det, da det også er virksomheder, der kan blive ramt af det. Det kan især være på udendørsskilte.

Vælg behandling af alger på abonnement

Selvom man kan fjerne alger og gøre både fliser, skilte og facader flotte igen på meget kort tid, så er det ikke permanent. På grund af vejret i Danmark er det svært at undgå algevækst. Derfor skal man også sørge for at benytte sig af algerens regelmæssigt for at holde det hele rent. Man behøver dog ikke at gøre det selv, da man har muligheden for at vælge et abonnement med algerens. På den måde kan man få sin ejendom algebehandlet hvert år i foråret uden at selv skulle bestille det. Klik her for at læse mere om algebehandling.

Undgå uønsket kemi fra algerens

Det er dog ikke nogen hemmelighed at sådanne behandlinger kan indeholde en del kemi, der nødvendigvis ikke er særlig godt for ejendommen, miljøet eller mennesker. Men hvis det bliver gjort på den rigtige måde, så er det mere sikkert. Ved at vælge Glad Rens bliver der nemlig brugt et produkt baseret på naturlige aktivstoffer, der er langt mere sikkert. Selvfølgelig vil der stadig være en bestemt mængde kemi i produktet, da det stadig skal virke mod algerne. Men det kommer ikke til at skade grundvandet, som mange andre kan produkter gøre.