Hvis I har problemer med jeres markedsføring, så kan det være, at I skal ligge jeres markedsføringsstrategi om. Det kan også være, at I faktisk slet ikke rigtig har nogen strategi. Så er det på tide, at I får det. Det er nemlig vigtigt, at I ved hvor I gerne vil hen. Hvis I ikke ved, hvor I gerne vil hen, så kan jeres marketingsmedarbejdere arbejde i hver deres retning. Dette gavner bestemt ikke jeres markedsføring.

Hvis I skal ligge en ny markedsføringsstrategi, så kan det være en god idé at undersøge baggrunden for denne inden I sætter den til værks. Hvis I er tøjbutikskæde, som henvender jer til unge piger, men ikke har haft held med jeres nuværende markedsføring, så er det altså på tide at lave den om.

Et eksempel kan være, at I tidligere har annonceret på Facebook, men det har vist sig ikke at virke. Nu tænker I så, at I skal annoncere på Instagram i stedet for, da det er her I mener jeres målgruppe er. Inden I begynder at annoncere på Instagram, så bliver I nød til at undersøge om det rent faktisk er her jeres målgruppe er. Her kan det være nødvendigt at lave en markedsundersøgelse. Når I har indsamlet data om jeres målgruppe, så kan I lave en ny markedsføringsstrategi.

Saml alle om jeres strategi

For at få alle jeres medarbejdere med på jeres strategi, så anbefaler vi, at I afholder en form for konference eller kursus afhængig af, hvor mange I er. På den måde kan I sætte jeres medarbejdere ind i jeres nye strategi og hvordan de skal agere. Hvis I forklarer jeres medarbejdere, hvorfor I laver det om og på hvilken baggrund, så vil de også tage meget bedre imod det, da de så føler, at de bliver inddraget i processen. I kan eksempelvis holde jeres konference på Hotel Kirstine. Læs mere her.