Når man har et firma, vil man gerne tjene penge. Man vil gerne sikre sig firmaets overlevelse og medarbejderne i firmaet skal føle sig økonomisk trygge i deres ansættelse.

Men det kan nogle gange være vanskeligt at gennemskue, hvor et firma tjener pengene, og det er det, som man kan bruge b2b attribution til. På den måde kan man se, hvor det er, man tjener pengene.

Kom godt i gang

Det er mange gode grunde til, at det er vigtigt at vide, præcis hvad man tjener penge på. Først og fremmest kan man på den måde bedre optimere indtjeningen og dermed sikre sig økonomisk vækst i firmaet. Derudover er det vigtigt at finde ud af, hvor man tjener pengene, så man ved, hvordan man skal prioritere. Ressourcer og tid skal bruges fornuftigt i firmaet, og man skal vide, hvor man skal investere, så man får det maksimale ud af i den anden ende.

Og så er der konkurrenterne. Som virksomhedsejer ved man jo godt selv, at man ikke er ene om at have fået en god ide. Over alt i dag er konkurrencen hård. Der er mange om buddet, så det er smart, at man har et solidt forspring.

Og når man så har det, gælder det om at bevare og udbygge det forspring, så man holder konkurrenterne fra døren, og her er værktøjet til at skaffe sig de fornødne fordele b2b attribution.

Sæt dig i kundens sted

Det, man skal have belyst, er kundens vej fra A til B. Hvad fik kunden til at vælge dig frem for konkurrenten? Hvordan så kundens rejse derhen ud? Det er interessant viden for virksomheden og nødvendigt for at kunne genskabe disse vilkår senere eller gøre noget for at forbedre dem.

Der findes forskellige modeller, som kan bearbejde disse oplysninger og gøre os alle klogere på de valg, der træffes forud for et salg. Det, som alle virksomhedsejere vil vide, er jo i bund og grund, hvordan de kan gøre det nemmere for kunden at vælge dem hver gang.

Er man i virkeligheden bare et enkelt klik fra at sælge langt mere, end man gør nu? Alle disse data skal indhentes og analyseres, så de kan bidrage positivt til virksomhedens fremtid og være med til at sikre dens eksistens.

Hvorfor hyre assistance udefra?

Arbejdet med at finde ud af, hvor firmaet tjener pengene, er en større opgave, som man skal indstille sig på vil kræve en del tid og ressourcer. B2b attribution er noget, som kræver faglig viden og erfaring på området, så det er naturligvis en tung opgave at løfte.

Hvis man har et firma, som er i opstartsfasen, og man ikke har en decideret marketingmedarbejder og da slet ikke en hel afdeling dedikeret til den slags opgaver, kan det være en fordel at hyre hjælp udefra. På den måde slipper man for at skulle ansætte en person til at gøre det.

Det er jo ikke sikkert, der ellers er arbejdsopgaver nok til personen endnu, og så vil det være en stor økonomisk post at skulle ansætte en medarbejder til et arbejde, som knapt nok eksisterer.

I andre firmaer kan man også benytte sig af at hyre folk til opgaven, hvis man ikke mener, at de folk, man har ansat allerede, har den fornødne tid eller passende kompetencer til at klare disse arbejdsopgaver tilmed.

Desuden holder man sig mere økonomisk fleksibel med færre folk på den faste lønningsliste, og det er der også fordele ved. Der er ingen, som skal afholde ferie, på barsel eller på kurser og flere medarbejdere kræver også mere fysisk plads.

Nogle gange er det i øvrigt fint med assistance udefra, da folk udefra har et helt andet syn på sagen. De opererer mere uafhængigt af den interne dynamik i firmaet både i forhold til de forskellige afdelinger samt i forhold til de individuelle personer. Med det udgangspunkt bliver det lettere at anskue tingene i firmaet på neutral vis.