Hvis du har meget værktøj du ikke bruger, kan det være en idé at sælge det. Det kan dog være uoverskueligt at skulle til at finde ud af hvordan man skal gøre det, og hvor man skal gøre det. Et godt tip til at starte med er at tænke over hvor man selv ville gå hen hvis man skulle købe brugt værktøj. Det er nok også der andre går hen.

Vær tålmodig

Du skal ikke regne med at få solgt dit værktøj med det samme. Hvis du eksempelvis skal sælge en gipshejs, kan det være en svært. En gipshejs er et nicheprodukt, som der ikke er mange der har brug for. Men selvom der kan gå lang tid, skal du nok få dit værktøj solgt.

Du kan også selv gøre noget for at dit værktøj bliver solgt hurtigere. Det kan du blandt andet gøre ved at, reklamere for salget i forskellige Facebook-grupper. Her er der mange mennesker der godt kan lide værktøj samlet, og det er en god mulighed for at gøre opmærksom på at man sælger ud. Man skal dog være opmærksom på at nogle Facebook-grupper har regler om at man ikke må sælge i deres gruppe. Her skal du selvfølgelig ikke prøve at sælge dit værktøj.

Tag et godt billede

Det vigtigste når man skal sælge sit værktøj er at man tager et pænt billede, man kan lægge op på DBA eller på de sociale medier. Her er det vigtigt at tænke over lyset. Tag dit billede i dagslys, og gerne udenfor. Der er lyset bedst. Prøv at undgå at få for mange distraherende ting med i baggrunden. Fokus skal være på det du prøver at sælge. Det kan også være smart at lægge et billede op ad brugsanvisningen til det produkt du sælger. Så kan køberen se hvordan man bruger det.